XX Trobada Gegantera de Palamós

Ja heu començat a olorar la Festa Major oi? Això es perquè estem al Juny, i amb ell arriba també la Trobada Gegantera de Palamós.

Aquest any serà el 22 de Juny, o sigui que ja us ho podeu estar apuntant al calendari!

A les 10h hi haurà la plantada al Parc del Convent dels Agustíns. A on hi trobareu les colles convidades de: Sant Pere de Torelló, Barri del Poble Nou (Manresa) i Caldes de Malavella.

L’inici del Cercavila serà a les 11h i es farà un recorregut pels carrers del centre de la vila, i finalitzarà a l’escenari de les sardanes al Passeig del Mar.

Un cop arribin totes les colles (12h aproximadament), es farà una mostra de balls de gegants. En la mostra hi participaran les colles convidades i Palamós; les colles mostraràn a tot el públic assistent una representació de les danses que més els representen com a Colla.

La Colla de Palamós farà el Ball dels Gegants de Palamós, on petits i grans podran veure els seus gegants ballant el toc tradicional de la colla. També interpretarem el Ball Nou, que es una dansa que poden fer totes les Colles Geganteres que han estat proclamades “Ciutat Gegantera” i que la nostra localitat va acollir-ho l’any 1994. S’ha de dir que, a dia d’avui, Palamós ha sigut l’única colla que ha estat Ciutat Gegantera a les comarques gironines, no deixeu passar aquesta oportunitat de veure aquest ball!

Recordeu! El diumenge 22 a les 10h al Parc del Convent del Agustíns!