La Colla

La Colla Gegantera de Palamós va néixer l’any 1989, malgrat els gegants de Palamós tenen tradició centenària a la nostra vila. Hem passat moltes aventures des de llavors! Entre elles la organització de Ciutat Gegantera de Catalunya l’any 1994, trobades geganteres, viatges i intercanvis internacionals, cursos i concursos de grallers, concerts, àpats populars…

Som una colla petita formada per un grup de geganters, acompanyants i col·laboradors, i un grup de músics. Entre totes i tots procurem que aquesta peculiar família funcioni, posant-hi cadascú el seu granet de sorra. La nostra il·lusió és fer ballar els gegants pels carrers de Palamós i altres pobles i ciutats d’arreu acompanyant en Pere el Gran i la Constança de Sícilia, els nostres gegants, amb bona música adequada a cada situació. I per a poder-ho fer, a més de molta energia i ganes de treballar, també ens cal fer moltes altres activitats per tal de mantenir econòmicament el funcionament no lucratiu de la nostra entitat cultural.

Dit això, sempre falten mans al món de la cultura… així que, si llegint això et vénen ganes de contribuir en aquesta tradició, envia’ns un correu! T’esperem amb braços oberts a fer qualsevol de les moltes tasques que envolten la nostra entitat.

11 setembre 2014