19 anys de Tu Tries!

Ja falten pocs dies perquè tinguem la nova edició del Tu Tries! que és farà el 6 d’Abril, el que enguany ja celebrarà la seva 19a edició. Com ja n’és tradicional us portem un seguit d’activitats de cultura catalana amb diferents elements que no podem trobar a la nostra Vila.

A les 18h, a la Plaça Doctor Dalmau es farà l’inici del Cercavila d’Elements Festius, on hi participarà la Mulassa de Castellbisbal, i a demés per primer cop també tindrem la presència de Gegants, en concret de la colla Fal·lera Gironina que a més de venir amb les seves figures, també vindran amb el Beatusaurus, els Dragolins, capgrossos i bastoners, tots ells acompanyats dels seus propis músics. I com no podia ser menys, després de diverses edicions us hem escoltat i enguany també hi sortirem amb els Gegants de Palamós.

Com podreu veure serà un cercavila del tot complet, que tindrà l’inici com us hem comentat a la plaça Doctor Dalmau, i seguirà Cervantes amunt per fer un tomb pel barri vell, per finalitzar amb una mostra de tots els grups a la Plaça dels Arbres.

Més tard, a les 22h, farem un altre dels clàssics, el Corretaskes. Es tracta d’un ball de gralles itinerant per les Tabernes col·laboradores del Barri Vell. A més, com no podía ser menys, ho tindrem molt ben amanit amb un grup de grallers que ja ens han acompanyat en diverses ocasions, i que ens fa una especial il·lusió tornar-los a tenir a casa, es tracta dels Quatrevents, un grup de grallers del tot particular, que ens faràn gaudir de la música de tots els temps mentre anem de taberna en taberna.

Voleu saber quin serà el recorregut? Doncs ens veiem a Can Morera, la Taberna Arrels, el Nou Ibèric, el Galeón, el Casino, Can Moni, Taberna Txoco, i per acabar al Castellet!

Veniu a gaudir d’una estona en família i fem bellugar el poble!!