Diada de Catalunya

Ja teniu les senyeres preparades per dijous? Nosaltres també!

Enguany per problemes tècnics no podrem participar al ja tradicionals actes que es fan a Palamós, però si que farem una cercavila matinal pels carrers més cèntrics de la vila.

Us esperem a les 11:30h a la Plaça Doctor Dalmau.

Aquí teniu la resta d’actes que es faran durant la diada (via palamos.cat):

El programa de la Diada a Palamós comença a les 10.00h amb l’acte de lliurament dels documents de compromís amb la consulta per part de les entitats palamosines. Aquest acte es farà a les 10.00h a la plaça de Josep Sarquella i està organitzat per l’Assemblea Nacional de Catalunya.

 

A les 11.30h s’iniciarà el cercavila a càrrec dels Gegants i Grallers de Palamós, amb un recorregut que sortirà de la plaça del Doctor Dalmau, i seguirà pel Cervantes, carrer Major, Notaries i Església per enfilar de nou el carrer Major i acabar a la plaça dels Arbres.

 

A la tarda, a les 18.30h hi haurà un espectacle casteller a la plaça de Catalunya, amb els Minyons de Santa Cristina. Seguirà la lectura del Manifest de l’11 de setembre i el cant dels Segadors i El Cant dels pobles per part de la Coral El Progrés.

 

La tradicional ofrena floral davant el monument de “Les tombes flamejants” finalitzarà l’acte institucional que donarà pas a l’audició i ball de sardanes amb la Cobla Baix Empordà.