Curs de Gralla i Gegants

 

T’has preguntat mai què se sent a sota d’un gegant? O bé, vols aprendre a tocar un nou instrument tradicional com la gralla?
Si has respost que si a alguna d’aquestes preguntes nosaltres et podem ajudar.
Des de la Colla Gegantera de Palamós iniciem dos cursos per vosaltres:

Curs de portadors de Gegants

Interior del Gegant de Palamós

Interior del Gegant Pere II de Palamós – Foto: Albert García

 

Segur que t’ho hauràs preguntat alguna vegada, qui pot ser capaç d’aixecar aquestes figures de més de 4 metres? Doncs gairebé tothom ho pot arribar a fer, l’únic que es necessita es una certa alçada, equilibri i paciència.

 

El 14 de febrer començarem, i seguirem les classes el segon divendres de cada mes. Els nostres geganters us ensenyaran totes les tècniques i trucs per poder-los carregar. Qui sap, potser podeu arribar a portar-los per la Festa Major (o inclús abans)!

 

 

Curs d’iniciació a la Gralla

Gralla Seca

Gralla Seca

Alguns de vosaltres no haureu sentit mai a parlar de la gralla, i d’altres alguna vegada heu pensat, deu ser tant complicat de tocar això…

Nosaltres us oferim un nou curs a on coneixereu un instrument de música tradicional català que des de fa molts anys acompanya els nostres gegants.

Començarem també el 14 de febrer i es faran dues classes mensuals de 18h a 20h. Seran classes grupals impartides per una mestra de gralla que us ensenyarà com tocar aquest instrument i us prepararà perquè a la Festa Major de Palamós podeu acompanyar els vostres gegants en cercavila.

La inscripció es de 25€, els quals us donaran dret a 10 sessions de classe (2 al mes), una inxa i material divers per a poder fer la classe. L’edat mínima serà de 12 anys. No hi ha límit d’edat.

 

Per poder fer qualsevol d’aquests cursos heu de contactar amb nosaltres a través del nostre formulari, correu electrònic a info@elmonperunforat.org o al telèfon 617 554 675 (Pedro).

 

Ajudeu-nos a mantenir viva les nostres arrels!