Vila Gironina 2012

Ja som Vila Gegantera Gironina 2012!!

Els passats 12, 13 i 14 d’octubre va tenir lloc els actes de proclamació. Durant aquests tres díes vam fer tot aquest programa d’activitats. El podeu veure encara aquí.

En aquest apartat trobareu totes les noticies relacionades amb la proclamació.

Podreu trobar tota la informació a la nostra web, a més de trobar-nos al Facebook:

Grup “Colla Gegantera de Palamós”

I també a través de Twitter:

@elmonperunforat a través de les etiquetes:

#125anysgegants  #vilagegantera2012 #Palamos #gegants #grallers

Segueix-nos!

Proclamació de la Vila Gegantera Gironina

Font: TV Costabrava

Presentació del Programa

Fa 125 anys que Palamós va tenir la primera parella de gegants que ja en aquell moment van representar els reis fundadors de la vila el rei en Pere II, el Gran i la seva muller na Constança de Sicília. La primera constància gràfica que en tenim és una fotografia a la inauguració del tren petit.

És, per tant, un any de commemoració de la tradició gegantera a Palamós.

Per aquest motiu i la tradició gegantera de la nostra colla que ja l’any 1994 va tenir l’honor de celebrar la X Ciutat Gegantera ens encoratgem a presentar la candidatura per a ser la Vila Gironina 2012.

Malgrat que el temps en què ens trobem està fortament marcat per la crisi econòmica, fet que recau directament també al món geganter igual que amb molt altres programes i iniciatives culturals, creiem en la commemoració del fet geganter i la promoció de la cultura popular i tradicional; per aquest motiu, us adrecem la present candidatura.